Handlevogn

0

Hvem er vi?

Fintlys.no er en ny norsk nettbutikk basert i Sarpsborg, Østfold. Nettbutikken er en naturlig utvikling fra vår fysiske butikk, Klavestad Lamper & Design, som er Østfolds største leverandør av belysning. Vi er en faghandel med over 35 års erfaring, noe som gjør at du som kunde kan føle deg trygg på at du får den hjelpen du trenger. Skulle være noen spørsmål, kan vi hjelpe deg med alt fra valg av lamper, til å sette opp lysplaner for hele boliger. Ta kontakt for priser.

Vi streber etter å ha et godt utvalg av kvalitetslamper, en god del design, men også ha et godt utvalg av klassiske lamper. 

Vi har også et bredt utvalg av småmøbler og interiør til hjemmet, men belysning og lamper vil alltid være hovedfokuset  hos oss. Vi har lamper fra en lang rekke kjente leverandører, og tar gjerne inn varer en ikke finner overalt.  

 

NYHETER

Nettbutikken vår er alltid oppdatert og full av nyheter. Vi følger nøye med på trendene i markedet, samtidig som vi alltid har et godt utvalg av det klassiske og tradisjonelle. Vi håper å inspirere, glede og friste med det store utvalget vårt av lamper og interiør. Her er det noe for alle stiler og smaker. Fra den klassiske og elegante, til den stramme og moderne stilen.

Følg oss på bloggen, Facebook og Instagram for nyheter og nyttige tips om belysning og design.

 

PROSJEKTER

Vi har lang erfaring med belysning, og våre lysrådgivere hjelper gjerne med å sette opp en lysplan som er skreddersydd for boligen din. 

Enten du trenger hjelp til å bestemme èn lampe, eller om du er i gang med å pusse opp eller bygge ny bolig, så kan vi veilede deg i prosessen med å sette opp riktig type belysning.

Ta kontakt på post@fintlys.no om det er noe du ønsker hjelp med, eller om du ønsker et belysningsforlag til din bolig eller ditt rom.